ENERGIAKIVET

IMG_6206

Noniin kaikki hipit, hihhulit ja new age-fiilistelijät.

Pakko kertoo yksi juttu voimakivistä.

Helsingin keskustassa on sellainen kivikauppa, josta voi mennä hakemaan oman voimakivensä. Meno on aika hihhulia. Osa minusta pitää touhua aika läppänä, mutta samalla uskon siihen “I want to believe”meiningillä.

Kävimme kivikaupassa muutaman kaverin kanssa lounasaikaan ja kokemus oli kyllä aika huhhuh. En aio spoilata kaikkea mitä kivikaupassa tapahtui, koska kokemus on niin….erikoinen. Tiivistettynä: mentiin kivikauppaan sisään ja sanottiin haluavamme omat energiakivet. Kerroimme etunimet, jonka jälkeen kaikki sai omat ohjeet oikean kiven etsimiseen. Esimerkiksi ainoastaan minun piti tarttua intuitiolla resonoiviin kiviin käytteän pelkästään vasenta kättä. Löydettyämme puhuttelevat kivenmötikät kivinainen tarkasti kiven sopivuuden jollain ihme rautakepukalla luetellen numeroita. Minulle löytyi kaksi kiveä, toinen kivi, kuvassa suurin kivi, oli tarkoitettu minulle “johonkin pitkäaikaiseen luovaan projektiin, joka alkaa silloin kun syksyn värit ovat voimissaan”. Sain ohjeeksi pitää kumpaakin kiveä ensiksi tyynyn alla kolme viikkoa, jonka jälkeen minun pitää kuljettaa isompaa kiveä taskussa mukanani. Kuun vaihteessa kivet pitää siirtää lepäämään ikkunalaudalle, jotta ne saavat levättyä ja kerättyä lisää energiaa tähdiltä ja kuulta. Niin. Sanoinko jo että meininki on aika hihhulia?

Kaikki meistä saivat voimakivet aivan eri tarkoituksiin. Kuvassa minun ja ystäväni saamat energiakivet. Viimeksi sain kiven rohkeuteen (hyvin yksityiskohtaisempien ja ennustajaeukkomaisten neuvojen ohella). Poikaystäväni nauraa aina niin paljon voimakivilleni, mutta puolustuksena sanon, että jos joku kaksi euroa maksava kivi saa mut olemaan rohkeampi tai tsemppaa syksyn projektien kanssa edes placebovaikutuksena, niin onko se nyt niin huono juttu? Oon valmis maksamaan kaksi euroa hyvästä hihhulitsemppauksesta. Why not!

Kivet maksavat 2-5 euroa kappale, eikä kiviä tuputeta kaikille, sillä kaikille ei aina löydy tarpeeksi resonoivaa voimakiveä kivivalikoimasta. Se tarkastetaan sillä rautakepukalla kuulkaas. Siskoni ja kaverini joutui kerran lähtemään kaupasta tyhjin käsin. Kaupasta voi myös valita kiven “etänä” jollekkin läheiselleen.

Kivikaupan nimi on Seraphine, mutta paikalle löytää helpoiten kun bongaa jättimäisen “KIVIKAUPPA”-kyltin Eerikinkatu 10 kohdalta. Aukioloaikoja en saanut selville, mutta veikkaan että kivikauppa on auki normaalien kivijalkakauppojen tapaan.

Suosittelen menemään paikalle kaverin kanssa, niin voitte ihmetellä kivien energioita yhdessä kokemuksen jälkeen. Kuten mukana ollut kaverini totesi: “toi kivikauppakokemus niin ylitti kaikki mun odotukset”.

Kokemuksen jälkeen voitte miettiä tämän diipin memen sanomaa, niinkuin minäkin täällä juuri mietin. Jos käytte energiakivishoppailemassa, niin kertokaa miten kävi.

34

Pomintoja sinulle

5 thoughts on “ENERGIAKIVET

 1. Jaana on ihana ja itseltä löytyy kotoa kivikokoelma! Varmaan useampi niistä olisi jo vailla uutta kotiakin. Kivet voi pistää kiertoon, kun ne ei ole enää itselle. On toki kauniita koristeita, mutta siinä vaiheessa, kun niitä alkaa olla iso kulhollinen, voi käydä Jaanalta tarkistamassa, että onkos joku lähdössä eteenpäin :) Mullakin on tällä hetkellä tyynynaluskivi ja rintsikkakivi 😀

  • Aijaa ne voi pistää kiertoon, mielenkiintoista!
   Mun vanha rintsikkakivi a.k.a tissikivi tippui tosi monta kertaa lattialle, halkesi ja hävisi. Jos se löytyy, niin sen voi laittaa huonekasvien kukkaruukkuihin, kuulemma kasvit tyykkää kivien energiasta kertoi kivikaupan sijainen.

   Ihanaa että säkin olet kivikaupan asiakas :)

 2. Pingback: Hihhulijuttuja | Katja Kokko

 3. Pingback: MIKSI TANSSIN | Enni

 4. Pingback: MIKSI TANSSIN | Musla

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *